“Like sand through the hourglass, so are the days of our lives”

Tydens Maandag se AGM vergadering het ons oom Andre gegroet en bedank vir sy jare in sagtebal, as medestigter van skole sagtebal 42 jaar gelede het hy en sy span die skole sagtebal gegroei tot die reuse sukses wat dit is in Tshwane.

Sy passie vir die sagtebal is fantasties om te sien en ons wens hom alle voorspoed toe en vertrou ons sal hom nog lank langs die veld sien by die skole en die klubs, geniet die aftrede.

NB nou kan tannie Tokkie hopelik al die goed wat sy gedoen wou he by die huis gedoen kryĀ šŸ˜‰

“Andre Wessels se voetspore in sagtebal kan duidelik gesien word in Suid Afrika, die Dixon-Wessels toernooi in Desember is gestig om spelers van oor Suid Afrika teen mekaar te laat kompeteer, Noord Gauteng, Johannesburg, Ekurhuleni en KZN speel gewoonlik in die toernooi met WP wat per geleentheid saam speel”

Nam lorem mauris, scelerisque nec iaculis id, dignissim a tortor. Quisque in arcu in tellus facilisis venenatis vitae finibus tortor. Nullam vestibulum venenatis auctor. Suspendisse potenti. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque id consequat tortor. Sed et commodo diam. Curabitur bibendum nunc ut finibus tempus. Aenean eu dui sed eros maximus vulputate. Praesent vitae ullamcorper nibh. Donec bibendum, odio ut aliquam faucibus, ipsum felis blandit dolor, in dignissim.

Praesent posuere ante

Ut vitae lobortis magna, id viverra orci. In eget scelerisque nibh, nec suscipit lacus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam pulvinar ipsum augue, tempor luctus felis malesuada venenatis. Vestibulum sit amet imperdiet risus. Etiam eget vehicula metus, ac vehicula libero. Aliquam et viverra urna. Vivamus elementum porta lectus.

Vestibulum volutpat mollis odio, sit amet imperdiet augue ullamcorper in. Nulla dapibus rutrum congue. Proin efficitur, dolor ac eleifend lobortis, lacus libero vulputate ante, non molestie turpis nibh pulvinar leo. Aenean tincidunt arcu eu justo imperdiet, eget dignissim enim scelerisque. Nulla accumsan accumsan leo, in rhoncus libero elementum et. Curabitur pretium, ex vitae pellentesque tincidunt, enim diam fermentum nulla, eu porta augue leo eu odio. Phasellus volutpat arcu et magna luctus feugiat. Phasellus maximus purus arcu, nec tristique augue molestie ac.

Suspendisse finibus non dui vel pulvinar

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce dolor dolor, placerat ac purus sed, euismod hendrerit libero. Morbi id lacus at tortor dictum venenatis. Nam finibus ac ex vitae laoreet. Aliquam erat volutpat. Aenean sollicitudin dolor bibendum porttitor efficitur.